سه‌شنبه، 26 فروردین 1404 - 19:51

گلایه رئیس شورا از شهردار:

شروع‌ دقیقه نودی قابل قبول نیست

محمدی برای تکمیل به‌موقع پروژه‌ها به مدیریت شهری هشدار داد.  

آیین باور _رییس شورای شهر کرج در جلسه رسمی شورا با تأکید بر شروع به‌موقع پروژه‌های عمرانی، خواستار پایان یافتن عصر شروع‌های دقیقه نودی در شهرداری شد و از برنامه‌ریزی برای اجرای پرنشاط دهه کرامت در مناطق مختلف شهر خبر داد.


 مسعود محمدی در دویست و سومین جلسه رسمی که با حضور اعضای شورا، شهردار، مشاوران ، مدیران شهری و اصحاب رسانه برگزار شد، از آغاز فصل کار عمرانی با برنامه‌ریزی دقیق خبر داد و گفت:پروژه‌هایی که در بودجه سال ۱۴۰۴ گنجانده و در ابتدای سال به شهرداری ابلاغ شده، باید بلافاصله وارد فاز اجرایی شوند. خوشبختانه ابلاغ بودجه به موقع انجام شده و هیچ توجیهی برای تأخیر در شروع پروژه‌ها پذیرفته نیست.

رییس شورای شهر کرج با تذکر به مدیران مناطق و روسای سازمان‌ها تصریح کرد:همیشه گله‌مند بودیم که چرا پروژه‌ها در ماه‌های پایانی سال و در شرایط نامناسب اجرا می‌شوند؛ امسال دیگر هیچ‌گونه تأخیری قابل قبول نیست.

مدیران باید بدانند که شروع پروژه‌ها در بهمن و اسفند قابل پذیرش نیست.

محمدی همچنین با اشاره به فرارسیدن دهه کرامت گفت:برنامه‌ریزی برای این ایام نباید محدود به یک یا دو جشن باشد. باید از ظرفیت پارک‌ها، مراکز فرهنگی و مناطق مختلف به‌ویژه مناطقی که پتانسیل بالایی دارند، استفاده شود تا شهروندان شاهد فضایی پرنشاط و گسترده در سراسر شهر باشند.

رییس شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر شعار سال ابراز امیدواری کرد که در سه‌ماهه اول سال، پروژه‌های مهمی برای افتتاح آماده شود تا شهروندان از ثمرات برنامه‌ریزی صحیح و عملکرد به‌موقع مدیران شهری بهره‌مند شوند.

کدخبر: 2646

تعداد بازدید: 411