حادثه در اتوبان غدیر
واژگونی مرگبار پراید 2 فوتی داشت
از تردد در ساعات اوج ترافیک و ساعات غیرمتعارف خودداری کنند.

آیین باور _دکتر احمد مهدوی رئیس اورژانس استان البرز گفت: حادثه واژگونی پراید در اتوبان غدیر، ساعت ۱۰:۳۴ رخ داده است و طبق اطلاعات و تماس به واحد ارتباطات مرکز اورژانس البرز، سه دستگاه آمبولانس از نزدیکترین پایگاه و همچنین ۱ فروند بالگرد اورژانس به محل تصادف اعزام گردید.
این حادثه، ۳ نفر مصدوم و ۲ فوتی داشته که پس از انجام اقدامات درمانی اولیه در محل ۲ مصدوم توسط بالگرد به کرج منتقل شد و ۲ مصدومین توسط کارشناسان اورژانس البرز با پایش مصدومین در مسیر به بیمارستان الزهرا اشتهارد منتقل گردید. مصدوم ۴ ساله سر صحنه حادثه فوت شده و یک دختر خانم ۱۷ ساله به علت جراحات بالا در بیمارستان فوت گردید.
دکتر مهدوی در پایان ، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند.
وی افزود : مسافران نوروزی زمان بازگشت خود را مدیریت و از تردد در ساعات اوج ترافیک و ساعات غیرمتعارف خودداری کنند.
کدخبر: 2618
تعداد بازدید: 651