چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 21:35

مصوبه حذف دونقشه ای تمدید شد

حذف دو نقشه‌ای شدن پروانه ساختمان آرزویی که در کرج به واقعیت پیوست.

آیین باور_ از تمدید مصوبه حذف دونقشه ای و اجرای آن در سال1405 در شهر کرج خبر داد.

علیرضا رحیمی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج، یکی از معضلات اصلی ساختمان‌سازی در کلانشهرها را موضوع دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ عنوان و بیان داشت:با توجه به مصوبه شورا و پیگیریهای صورت گرفته و مساعدت استاندار و اعضای کمیسیون ماده5، مصوبه حذف دونقشه ای در صنعت ساختمان سازی در کلانشهر کرج در سال1405 تمدید شد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه ۲۰ درصد از پروانه های ساختمانی در سال ۱۴۰۳ بر مبنای مصوبه حذف دو نقشه ای صادر شده گفت: طرحی در سال ۱۴۰۱ توسط چند تن از اعضای محترم شورای ششم در راستای تاکید بر حذف سیستم دو نقشه‌ای در صدور پروانه‌های ساختمانی مصوب که بعد از تصویب کمیسیون ماده 5 و تایید شورای عالی معماری و شهرسازی به مرحله اجرا درآمد.

رحیمی حذف دو نقشه‌ای شدن پروانه ساختمان را آرزویی دانست که در کرج به واقعیت پیوست و اظهار داشت: حذف فرآیند دونقشه‌ای علاوه بر کاهش ساخت و ساز غیر مجاز، موجب جلوگیری از فساد و رانت مالی و اداری، جلوگیری از تاثیرات منفی بر توسعه پایدار شهرها و نظم سیمای شهری، جلوگیری از نقض قوانین مربوط به سلامت و ایمنی عمومی، جلوگیری از ضررهای اقتصادی برای افراد و تاثیرات منفی اجتماعی آن در جامعه می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر کرج در پایان به تاثیرات موثر و مفید این مصوبه در صدور پروانه ساختمان در مدیریت شهری اشاره و اظهار امیدواری کرد: شهرداری کرج مخصوصاَ معاونین شهرسازی مناطق دهگانه باید حداکثر تلاش و همت خود را به کار گیرند تا در سال آینده نسبت فراوانی پروانه های صادره بر مبنای حذف دونقشه ای به کل پروانه های صادره در شهر کرج با افزایش قابل اشاره همراه شود.

کدخبر: 2587

تعداد بازدید: 229