خیرین متعهد شدند
ساخت 5 واحد مسکونی در چهارباغ
واحدها به محرومین شناسایی شده واجد شرایط حساب 100 امام تعلق خواهد گرفت.

آیین باور - با حضور مدیرکل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز در روستای عرب آزاد خسروی از توابع شهرستان چهارباغ تفاهم نامه ای ساخت 5 واحد مسکونی خیرساز منعقد شد.
مهندس محمدی و حجت الاسلام والمسلمین محمدی به همراه جناب آقای محمد رحیمی سرپرست دفتر حساب 100 استان و مهندس کوچکی مدیر بنیاد شهرستان چهارباغ، از یک قطعه زمین 800 متری هبه شده به حساب 100 حضرت امام(ره) واقع در روستای عرب آزاد خسروی از توابع شهرستان چهارباغ بازدید کردند.
در این بازدید که مسئولین محلی از جمله رییس شورای روستا، دهیار و امام جمعه محترم روستا و برخی از خیرین محلی نیز حضور داشتند؛ پس از بازدید از زمین و بررسی موقعیت و ضوابط ساخت، جلسه ای با حضور افراد مذکور و یکی از خیرین محلی در محل دهیاری برگذار گردید و تفاهم نامه ای به منظور ساخت 5 واحد مسکونی در بخشی از زمین مذکور به مساحت 250 متر مربع، بین بنیاد مسکن و خیر فوق الذکر منعقد شد.
بر این اساس بنیاد مسکن نسبت به اخذ پروانه، تخصیص تسهیلات بازسازی روستایی، انشعابات رایگان و تحویل زمین به خیر اقدام کند. واحدها به محرومین شناسایی شده واجد شرایط حساب 100 امام تعلق خواهد گرفت.
کدخبر: 2552
تعداد بازدید: 1365