چهارشنبه، 01 اسفند 1403 - 14:14

رئیس محیط زیست کرج:

درساخت بزرگراه، محیط زیست اولویت باشد

حفظ محیط زیست با نظارت‌های مستمر بر پروژه آزادراه تهران_شمال میسر می شود.

آیین باور _رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج از تداوم نظارت دقیق بر پروژه آزادراه تهران-شمال در کرج با اولویت رعایت اصول زیست‌ محیطی و همکاری مستمر با پیمانکاران برای جلوگیری از آسیب به محیط زیست خبر داد.

امیدرضا تونی با بیان این مطلب گفت : تداوم نظارت کارشناسان و مامورین اجرایی محیط زیست بر عملکرد زیست‌محیطی شرکت‌های احداث آزادراه تهران-شمال در محدوده کرج در اولویت اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان قرار دارد.

وی با تاکید بر اهمیت حفظ و رعایت اصول محیط زیست در اجرای پروژه‌های عمرانی، افزود: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج با انجام بازدیدهای مستمر و بررسی‌های تخصصی از پروژه‌ احداث آزادراه تهران-شمال، نظارت دقیقی بر نحوه انجام فعالیت‌ها خواهد داشت و هدف از این نظارت‌ها اطمینان از رعایت تمامی مقررات زیست‌محیطی است تا از آسیب به منابع طبیعی و محیط زیست جلوگیری شود.

تونی همچنین در ادامه بیان کرد: پروژه احداث آزادراه تهران-شمال یکی از مهم‌ترین پروژه‌های زیرساختی کشور است که تاثیر زیادی بر ترافیک و توسعه منطقه‌ای دارد . با این حال، رعایت اصول زیست‌محیطی باید در اولویت قرار گیرد تا این پروژه نه تنها از نظر اقتصادی و اجتماعی موفق باشد بلکه به محیط زیست آسیب وارد نکند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج در پایان بر همکاری و تعامل سازنده با پیمانکاران و مسئولان پروژه تاکید کرده و گفت: ما همواره آماده ارائه مشاوره‌های فنی و تخصصی به پیمانکاران برای رعایت بهتر اصول زیست‌محیطی در طول اجرای پروژه‌ها هستیم

کدخبر: 2534

تعداد بازدید: 1694