برداشت نخودفرنگی از مزارع ساوجبلاغ
مرحله نخست برداشت نخود فرنگی از سطح ۴۴۲ هکتار مزارع ساوجبلاغ آغاز شد.
![](https://www.aeinbavar.ir/thumbnail?src=https://www.aeinbavar.ir/uploads/1403/03/29/12093830902.jpg&size=720x480&crop=1&align=c&zoom=1&r=255&g=255&b=255)
به گزارش آیین باور به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، بارشهای امسال موجب شده کشاورزان از هر هکتار بیش از ۹ تن نخود فرنگی برداشت و روانه بازار مصرف کنند. مرحله اول برداشت نخودفرنگی در ساوجبلاغ از خرداد ماه آغاز میشود و با کشت دوباره برداشت مرحله دوم در فضل پائیز انجام خواهد بود. محصول نخود فرنگی در ساوجبلاغ بیش از نیاز مصرف داخل شهرستان است و محصول مازاد تولید برای صادرات، تولید کنسرو و مصرف روزانه کشور عرضه میشود. شهرستان ساوجبلاغ با ۲۰۰ هکتار نخود فرنگی زیر کشت بیشترین میزان کشت این محصول را در استان البرز دارد.
![](https://www.aeinbavar.ir/uploads/1403/03/29/12093811641.jpg)
![](https://www.aeinbavar.ir/uploads/1403/03/29/12093853218.jpg)
![](https://www.aeinbavar.ir/uploads/1403/03/29/12093858336.jpg)
کدخبر: 1833
منبع: خبرگزاری صداسیما البرز
aeinbavar.ir/@1833